Oefentocht

De weersverwachting was prima, voor het eerst dit jaar zou de temperatuur boven de 20 graden uit kunnen komen. Nou daar was deze ochtend nog weinig van te merken. 4 laagjes kleding mèt handschoenen aan. In de loop van de ochtend terwijl de zon hoger aan de hemel klom werden de temperaturen aangenamer en konden de handschoenen uit, de broekspijpen naar kort en de laagjes één voor één uit. 

Kortom een prachtige dag voor een mooie flinke tocht op de fiets ter voorbereiding op Parijs Oirschot. 
De route werd gestart in Oirschot en ging  via Boxtel, Vught en ’s Hertogenbosch de provincie Noord-Brabant uit richting Gelderland. 
Zaltbommel via Geldermalsen naar Buren. Het pond op bij Wijk bij Duursteden om door het rivierenlandschap naar Amerongen en daar de Utrechtse heuvelrug op de bossen in. 

Natuurlijk even langs Neerlands enige pyramide bij Austerlitz om via Zeist naar De Bilt te fietsen waar de tocht eindigde. 

125 km op de teller en dat alles onder een blauwe hemel met stralende zon. 

Een hartelijk welkom bij Didi en een heerlijke pasta maaltijd gegeten. Tot slot met de auto weer richting Oirschot, Wim was zo goed om ons op te pikken 😉. 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-62290616-1’, ‘auto’); ga(‘send’, ‘pageview’);

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: