Verrassend

Vandaag maar weer eens op de fiets gestapt om bij ons in de omgeving een tochtje te maken. Dit keer noord westelijke richting omdat daar de wind vandaan komt en ik zo op de terugweg wind mee heb. Ik had geluk want hij bleef uit noordwestelijke richting komen en ik heb nu eenmaal een hekel aan wind tegen.

Stukje langs het Wilhelmina kanaal richting Biest-Houtakker. En via wat dorpen richting Riel.
Onderweg veel moois, landschap, oude gebouwen maar ook nieuwe. Uiteindelijk via Tilburg weer richting huis. Alwaar een verrassing mij wacht.
Wij wonen zo’n beetje tussen Eindhoven en Tilburg. Maar op de een of andere manier is en blijft Tilburg onbekend gebied. Okay we weten hoe het dialect klinkt, wil in mijn oren niet echt wennen maar ondanks de (slechte?) naam van Tilburg ontdekte ik er al fietsend toch ook mooie dingen. Waaronder wat nieuwe gebouwen. Waaronder een niet alledaags appertementsgebouw .
Maar ook een paar mooie oudere gebouwen (Amsterdamse school) aan de Piushaven.
En een typisch monument in de vorm van een niet alledaagse brug.
Daarbij viel het op dat er aan de Piushaven vele interessante restaurantje/koffiebarretjes en leuke winkels met eigentijdse producten. Voor ieder wat. Tijd dus om eerst een bakkie te doen alvorens verder te rijden richting huis, wind in de rug. Wat is fietsen toch heerlijk.
Bij thuiskomst 57 km op de teller.

overige foto’s

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-62290616-1’, ‘auto’); ga(‘send’, ‘pageview’);

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: